Cumpără Acum

marți, 3 noiembrie 2015

Profetiile tribului Hopi despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial si apoi intrarea in era Iluminarii.

Profetiile amerindienilor din tribul Hopi sunt considerate sacre. Inteleptii Hopi trag un semnal de alarma asupra fenomenului de autodistrugere pe care il parcurge actualmente umanitatea.

Profetiile lor sunt considerate sacre si au fost pastrate mare cu strictete in interiorul tribului, transmise doar celor “alesi”. Profetiile nu sunt pentru amerindienii Hopi un lucru de luat in deradere. Ele sunt un dar. Sunt un har. In urma cu cativa, cativa batrani intelepti au ales sa vorbeasca si sa dezvaluie o parte din profetiile lor secrete. Profetiile indienilor Hopi trag un semnal de alarma asupra fenomenului de autodistrugere pe care il parcurge actualmente umanitatea. Despre profetiile tribului Amerindian a scris si Frank Waters in 1963 in “Cartea lui Hopi.”  Conform unei conferinte despre ‘Profetiile amerindienilor nordici” tinute de Lee Brown la Continental Indigenous Council in 1986, fiecare din cele patru rase umane au fost desemnate drept pazitori ai pamantului si al elementelor sale:
-elementul “pamant” se afla sub tutela 'oamenilor rosii'
-vantul se afla sub tutela 'oamenilor galbeni'
-apa se afla sub protectia 'oamenilor negri'
-focul se afla sub paza 'oamenilor albi'
Ne aflam in prezent in cea de-a patra lume, lume care, conform profetiilor hopi, se afla aproape de sfarsit. Atunci cand cea de-a patra lume se va sfarsi, o noua lume, a cincea, va incepe. Este Era Iluminarii. Venirea celei de-a cincea lumi este precedata de noua semne. Iata care sunt cele 9 semne in viziunea inteleptilor Hopi:

Primul semn:Ni se spune de venirea omului cu pielea alba, omul care semana cu Pahana, dar nu traieste ca Pahana. Acesta va lua pamanturi care nu sunt ale sale si isi va lovi dusmanul cu fulgerul.” Aceasta profetie s-a indeplinit. Ea face referire la proprietarii de pamanturi si la cei care folosesc armele de foc.

Al doilea semn: Pamanturile noastre vor vedea venirea rotilor care se invart .” Acest “semn” se refera la vagoanele acoperite cu care primii colonizatori au venit in vestul salbatic in secolul XIX.
Al treilea semn: “O bestie ciudata semanand unui bivol, insa cu coarne mari si lungi, va invada pamantul intr-un numar mare”. Acesta profetie face referire la cirezile longhorn aduse de omul alb.

Al patrulea semn: “Pamantul va fi traversat de serpi de fier”, profetia fiind interpretata ca facand referire la caile de linii ferate care se intind pe o mare suprafata a pamantului.

Al cincilea semn: “O panza de paianjen uriasa va acoperi aproape intreg pamantul”. Aceasta profetie este interpretata ca referindu-se la retelele de electricitate, la cablurile de telefonie si internet, etc.

Al saselea semn: “Pamantul va fi strabatut de rauri de piatra care se reflecta in soare". Cea de-a sasea profetie se refera la construirea drumurilor asfaltate si a autostrazilor actuale, dar si la efectul de miraj pe care acestea il produc in soare.

Al saptelea semn: “Omenirea va auzi de mari care vor deveni negre. Multe vietuitoare care populeaza apele vor muri din aceasta cauza”.  Aceasta profetie a anuntat devarsarile de petrol in ocean si efectele dezastruoase pe care acestea il vor avea asupra ecosistemelor.

Al optulea semn: Veti vedea multi tineri care poarta parul lung, precum cei din triburile Hopi, venind si alaturandu-se triburilor noastre pentru a ne invata intelepciunea si calea”. A VIII-a profetie este interpretata ca facand referire la miscarea hipiota a anilor ’60.

Cel de-al noulea semn. Ultimul semn: “Veti auzi de un loc in ceruri, deasupra pamantului, care se va prabusi intr-un tumult si zgomot puternic. Va aparea atunci o stea albastra. Foarte curand dupa asta, ceremoniile si ritualurile Hopi vor inceta.” Multi au interpretat aceasta profetie ca referindu-se la prabusirea pe pamant a statiei spatiale Skylab (1979). Un martor vizual din Australia a marturisit ca in momentul prabusirii, pe cer nava putea fi perceputa ca o stea albastra. Altii in schimb interpreteaza aceasta prevestire drept prabusirea maiestosului World Trade Center.

Acestea sunt semne ca marea distrugere va veni. Lumea va oscila incolo si incoace, fara orientare. Omul alb se va lupta impotriva altor oameni in alte pamanturi, cu cei care poseda prima iluminare a intelepciunii. Vor fi multe coloane de fum si foc. Cei care vor veni vor cauza boala si multa moarte. Multi dintre cei din triburile Hopi, intelegand profetiile, vor fi in siguranta. Cei care vor veni si vor trai in aceste locuri vor fi de asemenea in siguranta. Ulterior, va fi mult de reconstruit. Si curand- foarte curand dupa aceea- Pahana (omul alb) se va intoarce. El va aduce cu el zorii celei de-a cincea lumi si va planta semintele intelepciunii in inimile multora.”


Conform viziunii indienilor Hopi, cea de-a cincea lumea reprezinta o noua etapa a omenirii de indata ce a patra lume va disparea. Lumea cea noua va fi o lume lipsita de conflict si razboi, o lume in care fiinta umana se va reintoarce la natura si va invata din nou sa traiasca ca si cand ar fi una si aceeasi cu pamantul. In aceasta noua etapa, Omul va reinvata respectul pentru natura si va invata sa o rasplateasca pentru ceea ce ii ofera. Omul se va lasa din nou ghidat de Divinitate. Ziua purificarii, sfarsitul lumii a patra si inceputul lumii a cincea vor avea loc in momentul in care steaua albastra Kachina va aparea pe cer, spun indienii Hopi. Va fi distrugere. Va urma insa purificare

Prin faptele sale dezarmonioase si in totala contradictie cu armonia naturii, fiinta umana isi aduce sfarsitul aproape, cred inteleptii Hopi. Am distrus planeta, exploatam Pamantul Mama, o imbolnavim pe cea care ne-a gazduim vietile de mii de ani. Planeta este in suferinta, spun inteleptii. Planeta Pamant este in mari dureri. Carbunele este ficatul ei, iar uraniul – inima si plamanii. Ii extragem minereurile pana la epuizare. Distrugem fara mila ficatul, inima si plamanii planetei, organele sale cele mai importante.
Tot stravechii intelepti prevestesc ca, din cauza industrializarii in exces, planeta mama isi va ascunde hrana naturala. Oamenii moderni au nevoie de bani, de stiinta si de inventii pentru a se hrani, nu de hrana naturii. Prin urmare, planeta isi va ascunde hrana. Produsele agricole vor deveni rare, iar hrana naturala din ce in ce mai dorita si mai greu de obtinut… Pamantul tropical ar putea deveni un pamant al ghetii, iar regiunea arctica ar putea deveni tropicala. Tot inteleptii Hopi spun ca oamenii pot opri inca procesul de autodistrugere si catastrofa care ne asteapta. Planeta are nevoie doar de un semn din partea noastra, de intentie concretizata si de puterea de a ne convinge liderii inspre luarea de masuri care sa repare nedreptatile deja comise fata de planeta.

Conform unei alte profetii Hopi, omenirea nu ar trebui sa ia nimic de pe luna si sa aduca pe pamant. Daca facem acest lucru, echilibrul universal va fi perturbat, iar fortele naturale si universale vor fi date peste cap. Printre consecintele acestui fapt se numara cutremurele, schimbari drastice in mersul vremii si neliniste sociala. In misiunea Apollo 111, ne-am intors cu mostre de bazalt lunar… Agitatie sociala si schimbari climaterice au loc in mai multe locuri ale planetei.

Indienii Hopi vorbesc si despre iminenta celui de-al treilea razboi mondial, un razboi in care Statele Unite, oamenii si pamanturile vor fi distruse de bombele atomice si de radioactivitate. Razboiul va fi declansat de cei care au revelat primii iluminarea sau care au primit primii lumina (intelepciunea divina si inteligenta) in tari precum India, China, in tari din Africa, in tari islamice. Pamanturile inteleptilor Hopi vor deveni oaza si refugiu pentru multi. Triburile Hopi vor supravietui, iar cei care au asimilat modul de gandire si de traire spirituala al inteleptilor Hopi vor supravietui la randul lor.

Adaposturile de bombe, spun indienii Hopi, sunt doar o iluzie, o falsitate. “Oamenii materialisti sunt cei care urmaresc sa construiasca astfel de adaposturi. Cei care se afla in stare de pace in interiorul lor sunt deja in marele adapost al vietii. Nu exista ascunzatoarea perfecta in fata raului.” In noua lume creata, albi, rosii, galbeni sau negri, toti sunt frati, toti sunt unul singur. Va exista o singura natiune, afla sub indrumarea puterii creatoare. Iar cei care nu vor lua parte la divizarea lumii in mod ideologic, acestia isi vor putea continua viata in noua lume. Razboiul va fi de fapt “un conflict spiritual cu chestiunile materiale.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu