Cumpără Acum

marți, 10 noiembrie 2015

Planul secret al lui Ceauşescu de care ruşii tremurau de frică

Puțini știu că regimul ceaușist a avut un proiect secret despre arme de distrugere în masă, pe care l-a demarat în anii '80.
                                       

 Se pare că Nicolae Ceaușescu a dat un ordin de construire a unei rachete de croazieră, scrie a1.ro. Mai mult decât atât, se pare că dictatorul discuta cu generalii români despre problema armei chimice. Dezvăluiri recente arată că Ceaușescu a aprobat finanțarea unor proiecte de cercetare și producție de arme nucleare și chimice chiar în țara noastră.
 Potrivit unui fost general de atunci, dictatorul își dorea mult să dețină o bombă atomică. Ceea ce este cu adevărat incredibil este că la un moment dat, serviciile secrete românești au ascuns achiziția unor rachete capabile să transporte arme de distrugere în masă.
 Acestea au fost apoi ținute în secret sau au dispărut fără urmă. Mărturiile vorbesc desăre faptul că mai bine de 400 de astfel de rachete ai dispărut din dotarea Armatei, în direcția Israel, în cadrul unui transport ultrasecret la care a participat și Mossad-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu