Cumpără Acum

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Peste 150 de morţi şi 200 de răniţi în cel mai grav atentat comis vreodată la Paris. Reuniune de urgenţă a Guvernului Franţei

Peste 150 de morţi şi 200 de răniţi în cel mai grav atentat comis vreodată la Paris. Reuniune de urgenţă a Guvernului Franţei 127
Update: Guvernul Franţei se reuneşte de urgenţă în această dimineaţă.

-------------------------------------------------------------------

Franţa este în stare de şoc după cele mai grave atentate comise vreodată în Paris. Conform CNN, 153 de oameni au murit în atacurile teroriste care au vizat zona stadionului Stade de France, o sală de concerte din Paris, precum şi mai multe restaurante şi terase din centrul capitalei Franţei.

Martorii spun că teroriştii strigau Allah Akbar şi spuneau că vor să răzbune astfel luptătorii ISIS ucişi de raidurile aeriene ale Franţei în Siria. Schimburile de focuri şi exploziile s-au ţinut lanţ ore întregi.

Conform şefului poliţiei din Paris, opt terorişti au fost eliminaţi de forţele speciale, însă autorităţile de la Paris sunt precaute şi nu exclud ca unii dintre atacatori să fie încă în libertate. Preşedintele Francois Hollande a declarat stare de urgenţă pe întreg teritoriul Franţei şi a decis închiderea temporară a frontierelor.

Bilanțul încă provizoriu al atacurilor simultane comise vineri seară în Paris și în zona Stade de France se ridică la cel puțin 153 de morți și peste 200 de răniți, dintre care 80 în stare gravă.

Opt dintre atacatori au murit, şapte dintre aceştia în atacuri sinucigaşe.

Sursa: http://www.antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu