Cumpără Acum

miercuri, 18 noiembrie 2015

Practicantii Falun Gong, fortati sa-si doneze organele

La inceput de secol XXI si la sapte decenii dupa descoperirea atrocitatilor comise de nazisti in lagarele de exterminare de la Auschwitz, Dachau sau Treblinka, lumea este martora unor noi exterminari in masa.
parcticanti Falun Gong 300x242 Practicantii Falun Gong, fortati sa si doneze organele
Practicantii Falun Gong cultiva zi de zi adevarul, compasiunea si toleranta
Falun Dafa, sau Falun Gong este, potrivit adeptilor sai, o practica straveche care antreneaza deopotriva corpul, mintea si spiritul.

falun gong protest 300x225 Practicantii Falun Gong, fortati sa si doneze organele
Adeptii Falun Gong din intreaga lume protesteaza impotriva atrocitatilor din China
Asceasta se intemeiaza pe adevar, compasiune si toleranta, principii pe baza carora au ales sa traiasca zi de zi practicantii sai.
centru tratare tromboza China 300x204 Practicantii Falun Gong, fortati sa si doneze organele
Acesta este centrul unde sunt „tratati” prin recoltare de organe incomozii regimului comunist
Falun Gong a fost promovata in masa in anul 1992 in China si s-a raspandit rapid, in prezent fiind practicata in peste 100 de tari.  Initial, autoritatile chineze comuniste au fost de acord cu aceasta practica, dar nu pentru multa vreme.

Declansarea persecutiilor

crematoriu spital China 300x202 Practicantii Falun Gong, fortati sa si doneze organele
Cosul crematoriului de incinta lagarului de exterminare fumega permanent

Fostul lider comunist Jiang Zemin a interzis pe 20 iulie 1999 practica Falun Gong, adeptii sustinand ca puterea de la Beijing ar fi dat urmatorul ordin: „Defaimati-i, ruinati-i material, distrugeti-i fizic, eradicati Falun Gong in trei luni!”. Jiang Zemin era deranjat de popularitatea Falun Gong, care parea sa ameninte autoritatea partidului comunist chinez. Nici nu-i de mirare, intrucat in China inceputului de mileniu trei se estima ca exista intre 70 si 100 de milioane de parcticanti Falun Gong, care puteau „dilua” mesajul si unitatea de monolit a partidului unic. Potrivit adeptilor care au reusit sa scape de persecutii, in 1999 a fost creat asa numitul „Birou 6-10”, un departament al politiei care-si desfasura activitatea (si, probabil, inca mai este activ) fara sa tina cont de lege.  Multi romani isi mai amintesc de „Secu”, „baietii cu ochi albastri”, „militia – inima tarii, care bate, si bate, si bate”, expresii prin care erau definite organele represive ale statului roman inainte – si chiar si dupa – decembrie 1989. Acelasi aparat opresiv, dar la „scara chinezeasca”, adica de mii de ori mai mare, a fost pus in opera de autoritatile chineze. Acestea, in loc sa si-i apropie pe adeptii Falun Dafa si sa integreze mesajul practicii lor in ideologia, teoria si practica Partidului Comunist Chinez – adevarul, compasiunea si toleranta comunistilor, ca agenti de propaganda – au declansat teroarea.
Torturi, mutilari, incinerari
„Biroul 6-10” a trecut la treaba si, potrivit unor rapoarte ale Natiunilor Unite, pana in prezent au fost documentate si exista oficial date despre peste 3.600 de morti si perste 44.000 de cazuri de tortura. Repetam, acestea sunt doar datele oficiale, intrucat se vorbeste de lagare de munca, de concentrare sau de exterminare in care se afla sute de mii de adepti Falun Dafa si alti opozanti ai regimului comunist, despre soarta lor neexistand insa alte detalii. Printre metodele aplicate de „Biroul 6-10” se numarau: spalarea creierelor, torturi, abuzuri psihice si sexuale, avorturi fortate si omor in chinuri groaznice. Supravietuitorii acestor „tratamente ale trombozei” (termen folosit de autoritati) sustin ca trupurile celor ucisi erau incinerate intr-un crematoriu cu un cos inalt, similar celor din lagarele de exterminare naziste.
„Tratamentul trombozei” = extirpare de organe
In orasul Shenyang se afla Centrul National de Medicina Traditionala Chineza pentru Tratamentul Trombozei. Fosti angajati sustin ca asa-numitul lagar de exterminare a adeptilor Falun Gong, Sujiatun, este legat de centrul amintit printr-un coridor subteran. Despre lagarul de exterminare s-a aflat pentru prima data dupa ce un ziarist chinez refugiat in SUA a dezvaluit practicantilor Falung Gong din aceasta tara ororile de la Sujiatun din orasul Shenyang, provincia Liaoning din China. Ziaristul sustine ca peste 6.000 de practicanti Falun Gong au fost dusi la Sujiatun. „Cred ca, odata intrati acolo, 100% ei nu vor mai putea iesi. Ei toti vor fi ucisi si toate organele lor vor fi recoltate si distribuite spitalelor. Vanzarea organelor umane este afacere extrem de profitabila in China”, a dezvaluit jurnalistul.
Extractie de cornee pe viu
Alte marturii, din partea unui medic si a fostei sale sotii, o infirmiera, vin sa completeze „tabloul” ororilor de la Sujiatun. „Lucram la Centrul de Tratament al Trombozei, care era lagarul de concentrare. Fostul meu sot a participat la inlaturarea de cornee de la practicantii Falun Gong”, sustine femeia. Ea afirma ca fostul sau sot i-a dezvaluit ca era fortat sa-i mutileze pe adeptii Falung Gong. „El stia ca erau practicanti Falun Gong. Fiecare doctor care participa stia. Li s-a spus ca a elimina practicanti Falun Gong nu era o crima, ci doar un ajutor dat Partidului Comunist de a face <curatenie>. In general,  batranii si copiii erau folositi pentru recoltarea de cornee”, a spus femeia, care a recunoscut ca, dupa aflarea acestor informatii si-a parasit sotul. Conform altor marturii,  in numeroase cazuri erau recoltate organe – rinichi, plamani, ficat si chiar inimi – de la practicantii Falung Gong, apoi  corpurile acestora erau incinerate la crematoriul din lagarul Sujiatun. Organele ajungeau in Tailanda, unde se fac si in prezent numeroase transplanturi, semn ca exista o abundenta de „furnizori”. Supravietuitorii sustin ca extragerea de organe de la prizonieri este o practica destul de comuna. Oare cate lagare „tip” Sujiatun or mai fi existand in China?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu