Cumpără Acum

marți, 3 noiembrie 2015

Cele mai mari secrete ale omenirii ascunse în arhivele secrete ale Vaticanului

Cele mai multe dintre teoriile conspirației au la bază arhivele Vaticanului, De-a lungul timpului, s-au născut numeroase controverse cu privire la aceste documente, care sunt atât de bine păstrate încât se spune că ascund cele mai mari secrete ale omenirii.
De nenumărate ori ziariștii au încercat să pătrundă în arhivele pe care Vaticanul el ascunde în imensa bibliotecă, dar niciodată nu le-a fost îngăduit accesul. Atunci când au întrebat motivul pentru care aceste documente sunt atât de bine păstrate, reprezentanții Vaticanului au replicat că este vorba despre chitanțe, corespondenţă regală, cât și alte numeroase administrative de care nu poate fi nimeni din exterior interesat.
Lucrurile nu sunt chiar atât de simple precum le fac reprezentanții Vaticanului, pentru că atunci când vine vorba despre aceste arhive, ne referim la aproximativ 53 de mii de cărți ale căror coperți ascund diverse secrete sau fapte inexplicabile. Dacă această ipoteză nu este reală, atunci nu se poate explica motivul pentru care Biserica simte nevoia de a proteja aceste arhive cu orice preț.
Conform speculațiilor, Vaticanul ar ascunde în arhivele sale informații extrem de prețioase cu privire la numeroase subiecte controversate ale omenirii.

Adevărul despre Iisus
Conform documentelor din interiorul Vaticanului, Iisus nu ar fi fost cel pe care îl credem noi în ziua de astăzi. Există numeroase scrisori între Sfântul Paul și împăratul Nero, care detaliază viața și personalitatea lui Iisus. Se spune că Iisus ar fi fost trimisul extratereștrilor pe Terra și ar fi luat formă fizică umanoidă doar pentru a părea un om ca toți ceilalți. De asemenea, în interiorul Arhivelor există numeroase portrete ale acestuia și ciudat este faptul că niciunul nu seamănă cu cel pe care Biserica îl prezintă în icoanele sale.
Mai mult de atât, se vehiculează ideea conform căreia Iisus ar fi fost însurat și ar fi avut moștenitori. Nu se poate preciza cu exactitate câți copii a avut, dar este cert faptul că Maria Magdalena a fost soția sa.

Alte secrete bine păstrate
Este vorba despre mari adevăruri, care dacă ar fi făcute publice ar schimba radical ideea despre viață. Surse neoficiale susțin că documentele din arhivele Vaticanului descriu cu lux de amănunte locul unde au fost ascunse artefacte precum Sfântul Graal, Chivotul Legii, sau descriu numeroase evenimente din istorie, dar și implicarea extratereștrilor în evoluția umană.

Alte ciudățenii
Arhivele Vaticanului a devenit un loc sacru și extrem de bine păzit. Doar patru oameni au acces la aceste documente, Cardinalul Raffaele Farina (bibliotecar), Jorge Maria Mejia și Luigi Poggi (arhiviști emeriți) și Sergio Pagano (șeful arhivelor secrete). Toți ceilalți, inclusiv reprezentanți ai Vaticanului, care doresc să citească un document din arhivele secrete trebuie mai întâi să-l solicite ca și cum ar trebui să-i cunoască existența din înainte.
alienholy
Această cerință bizară ține cât mai departe ochii curioși și astfel secretele sunt păzite cu sfințenie. Un caz ciudat s-a petrecut în 2006, când Papa Benedict al XVI-lea a pus la dispoziția publicului larg documente din arhiva secretă referitoare la domnia lui Papa Pius XI. Această măsură a fost luată pentru a combate cartea lui Dan Brown, Demoni și Îngeri, care prezintă numeroase secrete din arhivele Vaticanului. Sursa:http://www.efemeride.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu