Cumpără Acum

marți, 3 noiembrie 2015

Infricosator!! Lumea intunecata de sub orase. Povesti reale care s-au petrecut in subteran.

In intreaga lume au aparut legende infricosatoare despre intamplari bizare petrecute la statiile de metrou.
Am gasit pe internet cateva povesti interesante pe care le voi imparti cu voi.
1. Oamenii blestemati si canibalii.  Ani de zile au circulat zvonuri despre oameni fara adapost care au disparut in tunelele retelei de metrou din New York si nu au mai fost gasiti niciodata. Legendele spun ca acesti oameni erau blestemati. Erau mutanti care detestau lumina soarelui si iubeau sa traieasca in orase construite de ei in tunelurile de metrou abandonate. Legenda merge mai departe si spune ca acestia rapeau oamenii de la suprafata si ii mancau.
In 1993 un jurnalist a mers in tunelurile din New York pentru a verifica povestea. Acesta nu a gasit niciun mutant, dar a gasit, in subteran, o comunitate formata din sute de oameni. Acestia traiau in conditii groaznice ,erau alcolici, dependenti de droguri si sufereau de boli mintale grave. Dupa aceasta experienta autoritatile au promis ca vor rezolva problema. Cu toate acestea in 2010 inca existau astfel de oameni in tunelurile de metrou abandonate.
O alta legenda vine din Londra. Aceasta spune ca in subteran traiesc niste oameni monstrosi. Canibali care mananca resturile din gunoi, sobolani si ocazional oamenii care cad in capcanele lor.
2. Cadavrele subterane. In 2007 a luat nastere o poveste ce relata intamplarea unei studente la metroul din Londra. Aceasta spune ca era in tren doar ea si inca un barbat de vreo 30 de ani. La un moment dat in metrou s-au mai urcat 3 persoane, 2 barbati si o femeie. Acestia aratau putin ciudat, asa ca fata a evitat sa ii priveasca. Barbatul de 30 de ani s-a apropiat de ea soptindu-i sa coboare la prima statie. Fata l-a ascultat si au coborat impreuna din tren. Dupa ce au coborat, barbatul i-a spus acesteia ca femeia care urcase impreuna cu cei 2 barbati avea o foarfeca infipta in ceafa. Acesta vazuse cum cei 2 barbati scosese foarfeca din ea in momentul cand acestia au urcat.
Mai tarziu au aparut mai multe povesti asemanatoare, cu 2 barbati care urcau imprena cu o femeie. Una dintre ele era putin diferita, spunand ca femeia era strangulata, nu injunghiata.  In anul 2000 un doctor a asistat la o astfel de intamplare si acesta a observat ca femeia era moarta.
O alta poveste vine din New York. Un grup de baietii umbla prin metrou si se prefac beti. Prefacandu-se ca sunt beti acestia ascund faptul ca unul dintre ei este de fapt mort, si are gatul taiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu