Cumpără Acum

duminică, 8 noiembrie 2015

Cele mai diabolice 10 femei din istorie! Au ucis din placere, pentru bani sau ca sa-si hraneasca copiii cu lesurile

Cele mai diabolice 10 femei din istorie! Au ucis din placere, pentru bani sau ca sa-si hraneasca copiii cu lesurile


Cei mai sangerosi criminali din istorie au fost barbati, cele mai mari nenorociri din lume au fost provocate de barbati… sunt doar ipoteze. Au existat de-a lungul timpului si foarte multe femei ale caror orori au ingrozit lumea intreaga. Iata care sunt cele mai diabolice zece femei din istorie. 
 
10. Regina Maria I (1516-1558)
 
Maria a fost singurul copil supravietuitor rezultat din mariajul lui Henry al VIII-lea cu Catherina de Aragon si a fost incoronata dupa moartea lui Edward al VI-lea. Numele Mariei va fi legat tot timpul de reintoarcerea extrem de violenta a Angliei la catolicism. Din ordinul Mariei au fost executati intr-un mod crunt sute de protestanti, pentru convingerile lor religioase, regina fiind supranumita “Maria cea sangeroasa” (Bloody Mary).
 
9. Myra Hindley (1942-2002)
 
Myra Hindley si Ian Brady sunt autorii celor mai sangeroase crime din Anglia secolului XX, inregistrate in zona Manchester, la mijlocul anilor ’60. Cei doi monstri au rapit, violat si torturat trei copii pana in 12 ani si doi adolescent de 16 si 17 ani. O cheie descoperita asupra Myrei in momentul arestarii a dus la probe incriminatoare pastrate intr-o cutie de depozitate Gara Centrala din Manchester. Una din dovezi consta intr-o inregistrare cu o crima. Copilul care pana la urma a fost ucis tipa ingrozitor in timp ce Hindley si Brady il torturau si violau.
 
Pe tot parcursul procesului, Myra Hindley a afisat o aroganta care a devenit in timp marca ei. Una din secretarele de la politiei a fost socata sa o vada pe aceasta mancand dulciuri in timp ce ii erau prezentate dovezile impotriva ei, inclusiv filmul gasit in gara din Manchester.
 
8. Isabella din Castilia (1451-1504)
 
Isabella I a Spaniei, cunoscuta si ca patroana lui Cristofor Columb, si sotul ei, Ferdinand al II-lea de Aragon, sunt responsabili pentru unificarea Spaniei sub domnia nepotului lor Carlos I. Ca parte a procesului de unificare, Isabella l-a numit pe Tomas de Torquemada ca prim Inchizitor General. Pe 31 martie 1492 au adoptat Decretul Alhambra prin care au fost expulzati fortat sau convertiti evreii si musulmanii. Mai mult de 200.000 de oameni au parasit Spania, iar cei care au ales sa ramana, au fost persecutati sau ucisi de inchizitie.
 
7. Beverly Allitt (nascuta in 1968)
 
Beverly Gail Allitt, “Ingerul mortii”, este una dintre cele mai cunoscute criminale in serie din Marea Britanie. Lucrand ca asistenta la pediatrie, ea a ucis patru copii si a ranit grav alti cinci. Le-a facut injectii cu insulina si potasiu pentru a le provoca stop cardiac. Daca reteta nu functiona, Allitt ii sufoca pe acei copii. Pana sa fie prinsa in flagrant, asistenta a intentionat sa mai ucida alti 13 copii. Femeia nu a oferit nicio motivatie pentru faptele sale, specialistii spunand ca actiunile ei sunt legale de sindromul Munchausen de care Allitt sufera.
 
6. Belle Gunness (1859-1931)
 
A fost una dintre cele mai diabolice si “productive” criminale in serie din America. Avand o inaltime de 1,83 metri si cantarind 91 de kilograme, era o femeie impozanta si puternica, de origine norvegiana. Se pare ca femeia si-a omorat cei doi soti si toti copii proveniti din cele aceste casnicii, dar si pretendentii. Motivul a fost pur si simplu lacomia; femeia a fost beneficiara asigurarilor de viata ale sotilor si copiilor, iar de la pretendenti a "pastrat" toate lucrurile de valoare. Se pare ca Belle a savarsit mai mult de 20 de crime, dar conform altor informatii numarul victimelor ar fi in jur de 100.
 
5. Mary Ann Cotton (1832-1873)
 
Englezoaica Mary Ann Cotton este o alta femeie care a ucis pentru a face profit. S-a casatorit la 20 de ani cu William si impreuna au facut cinci copii. Patru dintre ei au murit de febra gastrica si dureri de stomac. Sotii s-au mutat apoi in nord-vest, dar tragedia i-a urmat. Toti cei trei copii nascuti ulterior au decedat de aceeasi afectiune, iar in 1865 a murit si William. De aceeasi afectiune a murit si cel de-al doilea sot si unul dintre copiii lor. Dupa fiecare deces, Mary se muta in alta parte a tarii, dar pana la urma presa a fost cea care a descoperit-o si demascat-o. S-a stabilit ca Mary a fost “greu incercata” de soarta. I-au murit trei soti, un iubit, un prieten, mama si 12 copii, iar cauza a fost aceeasi: febra gastrica. Politia a stabilit ca pe toti i-a otravit cu arsenic.
 
4. Ilse Koch (1906-1967)
 
Sau “Vrajitoarea din Buchenwald”, a fost sotia lui Karl Koch, comandantul Lagarului de concentrare din Buchenwald, intre 1937 si 1941, si cel de la Majdanek, intre 1941 si 1943. Insetata de puterea absoluta pe care o manifesta sotul ei, Ilse Koch s-a facut ea insasi remarcata prin motode absolut groaznice de tortura si obsceniate. A pastrat suveniruri de la detinutii ucisi care erau de fapt parti din trupurile lor; le-a decupat inclusiv tatuajele. Dar s-a facut cunoscuta si prin inclinatia ei spre destrabalare. Apoi s-a stabilit ca a furat 250.000 de marci, in timp ce a fost numita sefa la o inchisoare de femei. In final, cand toate faradelegile ei au fost aflate, Ilse s-a spanzurat.

3. Irma Grese (1923-1945)
 
Un alt produs al “solutiei finale – nazismul”, Irma a fost gardian in lagarele de concentrare din Ravensbrueck, Auschwitz si Bergen-Belsen. Transferata la Auschwitz in 1943, a fost promovata in functie. Este responsabila de uciderea a 30.000 de femei evreice. Personal a savarsit cateva crime monstruoase; a hranit caini flamanzi cu prizoniere, pe altele le-a violat, le-a impuscat, le-a biciuit si le-a selectat pentru camera de gazare.

2. Katherine Knight (nascuta in 1956)
Prima femeie din Australia condamnata la inchisoare pe viata, Katherine Knight are o intreaga istorie cu relatii violente. I-a macinat dantura unuia dintre soti, altuia i-a taiat gatul. A mai avut o relatie cu un barbat pe care l-a macelarit cu 37 de lovituri de cutit. Apoi l-a jupuit si i-a agatat pielea in fata usii de la intrarea in living-room, i-a taiat capul si a facut cu el o supa, iar fesele le-a prajit si le-a pus alaturi de o garnitura de legume. A vrut sa-si hraneasca copiii cu acest meniu, dar politia a arestat-o exact cand aranja masa.

1. Elisabeta Bathory (1560-1614)
 
Contesa Elisabeta Bathory este considerata cea mai sangeroasa criminala in serie din istoria Ungariei. Se spune ca de-a lungul anilor fetele taranilor care megeau sa lucreze la castelul ei au disparut fara urma. Regele Mathias al II-lea a auzit zvonuri despre crime odioase care s-ar petrece in castelul contesei si a trimis oameni care sa ancheteze. Au fost gasite cadavre mutilate, arse, cu organele genitale smulse – atrocitati greu de inchipuit. Contesa a ucis in acest fel sute de persoane, in decurs de 25 de ani. Nu a fost niciodata judecata, datorita statutului ei social. S-a spus despre ea ca s-ar fi scaldat in sangele oamenilor pe care ii ucidea, insa asta este doar legenda. Este singurul lucru care s-a spus despre Elisabeta Bathory si pe care ea nu l-a facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu