Cumpără Acum

marți, 3 noiembrie 2015

Exista extraterestri? Semne ale existentei vietii extraterestre inteligente.

Curiozitati stiintifice. Exista extraterestri?

Viata exista in fiecare colt de pe Terra. Gasim viata in apa, in aer, pe pamant, in pamant etc. Stiind toate aceste lucruri oamenii de stiinta au elaborat una dintre cele mai vechi intrebari din lume, si anume : exista extraterestri in Univers?  Dupa toate studiile si cercetarile facute pana in prezent cel mai probabil raspunsul este DA.
exista extraterestrii
Oamenii de stiinta sustin ca probabilitatea existentei extraterestrilor este foarte mare si vor ca in urmatorii ani sa sporeasca cercetarile pentru cautarea planetelor care ar putea gazdui viata in Univers.
Potrivit cercetatorilor viata extraterestra exista in proportie de 99%. De foarte multi ani savantii au descoperit un numar mare de bacterii, virusi si alte forme de viata care ar putea supravietuii in conditii extreme de caldura, salinitate, radiatii etc. Conditii care ar putea ucide oamenii.
Pe langa toate aceste aspecte, acum nu foarte mult timp, au fost descoperite diverse surse de apa pe cateva planete din exteriorul sistemului nostru solar. Ceea ce duce spre 100% existenta vietii extraterestre in Univers.

Curiozitati stiintifice. Exista viata extraterestra inteligenta?

Potrivit savantilor viata pe alte planete exista sub aspectul unor forme de viata care nu sunt nici pe departe asemanatoare oamenilor sau animalelor pe care noi le stim. Si in nici un caz nu sunt omuletii verzi pe care ii vedem in filme. Astfel se ridica intrebarea existentei vietii extraterestre inteligente.
Daca luam in considerare toate dovezile si descoperirile facute pana acum am putea spune ca exista vietuitoare extraterestre inteligente. Iata doua semne pe care foarte multi le considera dovezi incontestabile ale existentei vietii extraterestre inteligente:
-semnale radio misterioase. In 2004 oamenii de stiinta au examinat o serie de unde radio din spatiu descoperind ca unul dintre aceste unde devenea din ce in ce mai puternic. Aceasta ar putea fi un semnal de la extraterestrii care incercau sa ne contacteze sau sa raspunda semnalelor radio pe care NASA le trimite in spatiu;
-semne antice ale tehnologiei moderne. Savantii au descoperit semne in hieroglifele egiptene care arata ca fiind imagini ale unui elicopter, submarin, barca si avion cu reactie. Cercetatorii cred ca extraterestrii au vizitat Pamantul cu mult timp in urma, iar egiptenii au desenat ceea ce au vazut pentru a lasa amintire omenirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu