Cumpără Acum

marți, 10 noiembrie 2015

CEAUSESCU era santajat de Elena cu asta! SECRETUL pe care dictatorul il ascundea cu orice pret!


Au fost publicate niște informații incredibile despre lucrurile mai puțin cunoscute despre familia Ceaușescu.


Cel care dorea să rămână în istoria românilor drept cel mai moral dintre comuniști, dar și soția sa, ajunsă savant de renume mondial, își protejau cu atenție secretele.


Deși își construiseră o imagine care excludea abaterile de la morală, povestea lor ascundea multe secrete.  


ceausescu889.jpg



Potrivit unor declarații incredibile, se pare că Elena Ceaușescu avea o atitudine cât se poate de dură față de soțul ei, dându-i ordine de fiecare dată când avea ocazia.

Unii martori au povestit că soția dictatorului era foarte zgârcită și se certa foarte des cu acesta.
Existau conflicte de proporții între cei doi.

De cele mai multe ori, cei din jur spuneau că sigur exista un motiv pentru care Elena Ceaușescu îl conducea pe dictator, și nu invers. 

Sunt voci care declară că Elena îl șantaja pe dictator cu un eveniment din trecut, despre care doar ea avea informații.

Se bănuiește că ar fi fost vorba despre o crimă comisă de fostul lider comunist.

Emilia Marinela Macovescu, soţia fostului ministru de externe al României din perioada 1972-1978, George Macovescu, a făcut o mărturisire într-un interviu acordat revistei Historia.

''Soţul meu a crezut întotdeauna că Elena îl are la mână cu ceva pe Nicolae Ceauşescu. Pentru că, într-una dintre vizitele oficiale, când el s-a întors de la o întâlnire care era programată cu un preşedinte, ea, care nu fusese chemată, i-a spus, de faţă cu toţi: 'Dragă, dar tu unde te trezeşti? Ai pornit la drum singur, nu cu mine? Ia vezi, că acum schimb foaia, unde te trezeşti tu?'. Au înlemnit toţi: Oprea, soţul meu, Verdeţ. Şi soţul meu a spus tot timpul: 'Nu ştiu cu ce îl are la mână ea, dar îl are la mână cu ceva cu care-l şantajează'. 
George (n.r. Macovescu) credea că Nicolae Ceauşescu a făcut vreo crimă ceva sau, la un moment dat în viaţa lui, a fost implicat în vreo crimă şi ea ştia şi îl şantaja că va spune, dacă nu ţine cont de ea. Cu toate acestea, Elena Ceauşescu îşi iubea foarte mult copiii. În special pe Nicu'', a declarat Emilia Macovescu.
Sursa: http://stirile.rol.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu