Cumpără Acum

joi, 5 noiembrie 2015

Adevarul despre revolutia din 1989 si moartea lui Nicolae Ceausescu



Stim cu toții că Nicolae Ceaușescu nu a vrut niciodată răul acestei țari deoarece a fost un patriot convins și a facut tot ce i-a stat in putinta să mentina Romania in topul marilor puteri ale lumii. In continuare, o sa incerc sa va fac sa intelegeti adevarul din spatele revolutiei din 1989, si motivul pentru care Nicolae Ceausescu a fost omorat.
Pentru inceput, uitați imaginea creata de mass-media dupa decembrie ’89 lui Ceaușescu, imaginea unui dictator care nu a facut mare lucru pentru tara, a fost un om cu intentii rele sau si-a infometat poporul, o sa va explic in detaliu acest plan creat de marile puteri ale lumii pentru a-l inlatura pe Ceausescu, pentru ca despre asta o să vorbim aici, despre adevăr.
Sa facem o comparatie intre vremurile de atunci, si vremurile de acum, o sa vedem cate argumente pro si contra avem pentru fiecare perioada.
Pe vremea lui Ceausescu, fiecare cetatean al romaniei dupa terminarea studiilor care erau total gratuite, avea asigurat fara nici un fel de discutie un loc de munca, dupa specializarea fiecaruia, pe langa locul de munca statul oferea și o locuința tinerilor proaspat angajați care nu aveau, in functie de necesitate, daca erai singur primeai o garsonieră, daca iti cladeai o familie primeai un apartament. Astăzi, dupa terminarea studiilor pentru care platesti mii de euro, ce primești? Un mare NIMIC! Daca nu ai o pila mare care sa te recomande esti un nimeni, sau o carută de bani.
Si sa vorbim despre cei care locuiesc in mediul rural, termina studiile, iți gasesc cu greu un loc de muncă, intervine problema salariului de nimic, si a locuintei. Pentru a pune mâna pe o garsonieră sau un apartament, un om de rand trebuie sa muncească toata viața pentru bănci, si exista posibilitatea ca si mostenitorii respectivului sa muncească pentru a achita datoriile catre bănci ale parinților.

Pe vremea lui Ceausescu, odată angajat beneficiai de tot ce era nevoie pentru a avea un trai de calitate, precum cei din occident in zilele noastre, primeai concedii in statiuni de top din tara asigurate de angajator,sistemul de sanatate era gratuit, iar la batranete aveai o pensie care iti asigura o viata decenta in continuare.
Toate obiectivele majore pe care Romania le detine au fost construite de catre Ceausescu –Transfagarasanul, canalul Dunare-Marea Neagra, centrala atomoelectrica de la Cernavoda,sistemul hidroenergetic,combinate siderurgice, retea electrica, santiere navale, sisteme de irigatii,retea feroviara, autostrada Bucuresti – Pitesti, metroul bucurestean, fabrici, uzine, si acum, in ce stare sunt toate aceste realizari? Exact, in paragina, fabrici inchise, retea feroviara la pamant, combinate inchise, autostrazi doar pe hartie, totul merge din ce in ce mai rau, fara ca nimeni sa ia masuri, dar toti ia bani.
Pe langa toate aceste realizari, Ceausescu a facut si anumite greseli, nu au fost facute probabil cu rautate insa acestea au fost dramatizate si puse intr-un porofoliu dupa ’89 pentru a-l scoate vinovat de moartea sa. Si anume, in perioada ’82-’83 -> ’89, majoritatea produselor alimentare ‘fabricate’ de Romania au fost exportate, si datorita acestor exporturi in masa produsele alimentare destinate romanilor se livrau intr-un ritm mai lent, de aici au plecat si vorbele de genul “pe timpul lui Ceausescu nu aveam nici ce sa mancam”. Insa ce nu stie multa lume este faptul ca aceste exporturi de milioane de dolari aveau ca scop acoperirea datoriilor tarii, in primavara ultimului an in viata al lui Ceausescu, 1989, tara a scapat de datoriile externe care se estimeaza ca ajunsesera la 10 miliarde de dolari.
Cu totii suntem convinsi că Nicolae Ceausescu a facut greșeli, a cam exagerat cu austeritatea, dar aceste greșeli au fost făcute din dorința de a scapa tara de datorii pentru a ramane in topul marilor puteri ale lumii. Daca el a fost impuscat pentru aceste greseli facute fara rea-vointa, conducatorii actuali ce merită?
Bun, acum trecem la ceva mai periculos, ceva despre care nu s-a vorbit prea mult deoarece cu totii avem in minte ideile bagate de mass-media. Va intreb, v-ati gandit vreodata ca revolutia din 1989 nu a fost altceva decat o inscenare prin care Ceausescu sa fie dat jos deoarece nu a acceptat sa isi vanda tara marilor puteri? Eu cred ca putini si-au pus aceasta intrebare pana acum, haideti sa elaboram aceasta idee.
Inainte sa fie omorat, Ceaușescu a ținut un discurs in care a spus in felul urmator: “Poporul este adevăratul stăpân si va ramane vesnic stăpân pe destinele sale si pe bogațiile țarii”, a fost omorat pentru ca acest citat sa nu se indeplineasca. Deoarece Rusia si SUA cunosteau potentialul bogatiilor (resurselor) naturale pe care le detine Romania, insa nu aveau cum sa se atinga de acestea deoarece, cum am spus si mai sus, Ceausescu nu si-a vandut tara, au pus la cale un plan prin care sa-l scoata oaia neagra a tarii pentru ca mai apoi sa fie omorat iar in acest fel, cele doua mari puteri o sa poata exploata resursele naturale ale tarii in liniste, la preturi de nimic. Si uite asa rusii exploateaza in secret Rosia Montana si pleaca din tara noastra cu mii de tone de aur, lasand in urma nimic altceva decat cianura.
Avem datorii de miliarde de euro catre FMI, tara a fost vanduta incetul cu incetul, cum vom scapa de aceste datorii tinand cont de faptul că Romania se afundă incet si sigur? O sa ajungem sa muncim pentru FMI pană la urma, si tot poporul are de suferit, deoarece idioții care au infundat tara or sa fie prin nu stiu ce tari exotice.
Revoluția din ’89 nu a fost decât o mască a unui plan conceput de marile puteri ale lumii pentru a-l înlatura pe Ceausescu de la putere, urmand ca acestia sa aiba acces liber la resursele naturale si bogatiile romaniei. Cand vorbesc despre “marile puteri”, vorbesc despre adevaratii conducatori ai lumii, cei buni si cei rai, insa se pare ca fortele raului au puteri inimaginabile.
Nicolae Ceausescu a refuzat propunerea de a se alatura grupului Bilderberg, nu stim ce ar fi fost Romania in momentul de fata dacă Ceausescu ar fi acceptat propunerea de a intra in acest grup despre care nu stim decat un singur lucru, conduce lumea, comploturi la nivel mondial. 
Inainte de a fi asasinat, la ultima intalnire cu Gorbaciov, acesta (Gorbaciov catre Ceausescu) i-a spus “ne vedem in decembrie, daca ne mai vedem“, ce inseamna asta? Iar la scurt timp dupa asasinare, in ianuarie ’90 reprezentanții trilateriei (SUA, Europa, Asia) s-au intalnit la Moscova cu Mihail Gorbaciov. Al 3-lea razboi mondial se desfasoara sub ochii nostrii, se duce un puternic razboi economic la nivel global, totul este pus la cale pana la cele mai mici detalii, masoneria lucreaza extrem de bine.
Toate tarile care se impotrivesc planului lor de a forma un guvern mondial care sa detina intreg controlul asupra omenirii vor fi lichidate, vor fi infiltrati acolo oameni din grupul lor, care sa lucreze conform planului. Asa s-a intamplat si cu Romania, si nu numai in Romania au fost lovituri de stat planuite de aceasta grupare, Iran, Congo, Guatemala, Chile, Palestina, Irak, Afganistan, Egipt, Libia, Venezuela, au patit la fel.
Acesta este adevărul despre revoluția din 1989 si moartea lui Nicolae Ceausescu, totul a fost o inscenare, revoluția este marionetă, deocamdată mă opresc aici, acest articol face parte dintr-o serie de articole prin care mi-am propus sa deschid ochii tinerei generatii așa că recomand impartașirea acestuia tineretului si nu numai ! 
Sursa: http://jurnalista.net


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu