Cumpără Acum

duminică, 13 decembrie 2015

Secretele „ruşinoase” ale femeilor

Într-o relaţie de cuplu sexul este foarte important. Comunicarea şi compatibilitatea sunt de altfel un criteriu eliminatoriu între doi parteneri.
Deşi se spune că nu te poţi baza numai pe sex, o viaţă sexuală proastă sau absenţa acesteia poate distruge o relaţie.
Din cauza insatisfacţiei produsă de actul sexual, devine inevitabilă dispariţia dorinţei de a-l practica. Este deci obligatoriu să căutăm cauzele acestei insatisfacţii pentru a le putea combate. Cauzele pot fi multiple, dar toate reflectă asimetrii între activitatea sexuală a bărbatului şi cea a femeii.
Apogeul copulaţiei la femei apare după o excitaţie prelungită, mai lungă de douăzeci de secunde, în cazul bărbaţilor ajungând şi până la douăzeci de minute. Şi aceasta, din cauză că programul genetic al femeii este diferit de cel al bărbatului. Program care presupune un îndelung contact cu penisul şi o adaptare precisă la acesta, pentru ca punctele erogene (clitoris, punctul G etc.) să poată fi trezite. În plus, femeia are nevoie să îşi lase să înflorească emoţiile şi fantezia, ceea ce nu se poate face în câteva secunde.
În acest scop bărbatul trebuie să se străduiască să prelungească copulaţia şi, pentru aceasta, să înveţe să îşi reţină ejacularea. El trebuie să înţeleagă că femeia este „multiorgasmică”. Ea poate obţine, unul după altul, mai multe orgasme şi le poate reînnoi după dorinţă fără să acuze oboseală. Poate avea astfel cinci sau şase momente culminante succesive, în câteva minute, şi poate reface secvenţele până ajunge la un total de treizeci de orgasme. Acest apetit erotic al femeii se explică prin bogăţia şi complexitatea sistemului ei erectil, reţeaua vasculara care îi străbate vulva şi clitorisul, horbota sanguină care învăluie vaginul şi irigă punctul G.
Câteva explozii de plăcere conform ritmului fiecăruia, sunt suficienţe pentru a asigura din plin fericirea cuplului. Dar, dacă pentru festinuri excepţionale, femeia vrea mai mult, bărbatul poate depune un efort pentru a o satisface dincolo de aşteptări.
 
Femeilor le place sexul anal?
Există multe persoane care practică sexul anal. Iar motivele lor variază destul de mult. Bărbaţi sau femei, ei spun că sexul anal le oferă posibilitatea să ajungă mai repede la orgasm, cu sau fără stimularea simultană a organelor genitale (penis sau clitoris). 
 
Pentru femei, în general, plăcerea rezultată în urmă relaţiilor sexuale anale se datorează terminaţiilor nervoase comune ce se află între peretele rectal şi vagin şi prin stimularea indirectă a punctului G. Anusul conţine, la rândul lui, mulţi nervi care pot reacţiona într-un mod plăcut atunci când sunt stimulaţi.
Bărbaţilor le place sexul anal deoarece această zonă este mai puţin accesibilă pentru ei şi nu foarte populară printre heterosexuali precum sexul vaginal. Dar şi pentru că rectul este mai îngust decât vaginul, ceea ce lor le provoacă o plăcere mai mare. Sau cel puţin aşa declară ei.
Marea majoritate a femeilor însă nu sunt încântate de acesta practică, din mai multe motive. În primul rând este vorba de pierderea controlului. În timpul sexului anal, femeile se lasă pe mână partenerilor lor. Ei deţin controlul mişcărilor şi a deciziei penetrării. Aşa că, de cele mai multe ori, femeilor le este frică de durere şi alte posibile suferinţe de care nu se pot feri.
Mai există riscul rănilor. Penisul poate provoca răni grave unei femei în timpul sexului anal. Aşadar, bărbaţii trebuie să acorde o atenţie serioasă femeilor, mai ales dacă acestea nu sunt suficient de relaxate. Grija pentru parteneră este obligatorie.
Pe de altă parte, cu iubitul potrivit şi la timpul potrivit, sexul anal poate fi o opţiune interesantă şi satisfăcătoare. Un studiu arată că sexul anal este un efect al orgasmelor frecvente. Femeile care se bucură de orgasme cu iubitul sunt satisfăcute, deci sunt dispuse să-i îndeplinească acestuia dorinţele, iar de regulă, bărbaţii propun sexul anal în cuplu.
 
Nu în ultimul rând, o teorie ce demonstrează că femeile orgasmice sunt mai tentate să încerce sexul anal sună cam aşa: un orgasm este urmat de o relaxare profundă care facilitează penetrarea anală. Multe femei evită să încerce sexul anal de teama durerii. Dacă se simt însă bine în pat şi ating un orgasm, relaxarea de după permite abordarea sexului anal cu mai multă deschidere.
În concluzie sexul anal poate fi foarte plăcut, însă toată arta o deţine bărbatul!
 
Ce taie pofta de sex femeilor
1. Degete agresive
Dacă bărbaţii îşi folosesc limba în locul penisului  totul este în regulă. Însă dacă penisul este înlocuit de degete agresive, situaţia devine de multe ori neplăcută. Dragi bărbaţi, să nu credeţi că penetrarea puternică şi sălbatică cu degetele este la fel de plăcută că penetrarea cu penisul. Penisul nu are articulaţii şi unghii care pot fi dureroase pentru un vagin sensibil. Aşa că e nevoie de cât mai multă tandreţe!
2. Sexul tăcut
Unii bărbaţi sunt atât de tăcuţi în timpul relaţiilor sexuale, încât aţi putea asculta fără probleme muştele care zboară prin cameră. Dragi bărbaţi, nu faceţi asta, pentru că partenera voastră ar putea lua atitudinea rezervată şi tăcerea drept semne că nu vă place deloc să faceţi sex cu ea. Câteva sunete şi gemete de plăcere şi o respiraţie accentuată nu vor face rău nimănui. De asemenea, nu e nimic în neregulă dacă uneori îi şopteşti ceva obraznic, murdar la ureche şi îi faci un compliment sexy.
3. Dacă durează prea mult
Deşi în general se crede că femeilor nu le plac partidele scurte, unii bărbaţi îşi ameţesc partenerele implicându-le într-o partidă prea lungă. La un moment dat sexul devine plictisitor şi dureros dacă durează prea mult.  Dacă un bărbat e genul care vrea să-şi aducă parteneră pe culmi, nu e nimic în neregulă. Dacă, de asemenea, doreşte să-i ofere mai multe orgasme printr-o partidă mai îndelungată, din nou, nu e cazul să se îndoiască de abilităţile sale de amant. Însă, atunci când partida de sex durează mult prea mult, bărbaţii ar trebui să se asigure că nu devin monotoni şi nu transformă relaţiile intime mai degrabă în suferinţă decât în plăcere maximă.
Asimetria dintre sexualitatea femeii şi cea a bărbatului e strigătoare la cer. Ea este cauza lipsei de satisfacţie a femeii şi a epuizării bărbatului, a temerilor acestuia şi a războiului dintre sexe.
Pentru o relaţie bună şi o viaţă sexual sănătoasă şi împlinită, trebuie să ne cunoaştem şi să ne explorăm reciproc cât mai mult.
Cu cât partenerii unei relaţii amoroase dezvoltă mai multă intimitate în relaţiile lor sexuale cu atât este mai mare şansa ca cei doi să obţină ceea ce doresc: el obţine o femeie senzuală şi pasională, iar ea obţine un bărbat afectuos şi intim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu