Cumpără Acum

sâmbătă, 12 decembrie 2015

Cea mai lungă partidă de sex din istorie: cât a durat şi cine a fost eroina

Messalina, soţia împăratului Claudius, este eroina despre care istoricii scriu că a rezistat unei partide de sex de peste 25 de ore şi care a implicat 25 de bărbaţi, aceasta fiind cea mai lungă partidă de sex din istorie.
 messalina
Istoricul Dio Cassius (155-229 d.Hr) a notat în scrierile sale ca în confruntarea dintre o prostituată a vremii şi Messalina, soţia împăratului Claudius, pentru testarea rezistenţei sexuale, ultima a ieşit învingătoare cu 25 de ore de sex la activ şi nu mai puţin de 25 de bărbaţi care s-au întrecut să o satisfacă.
În schimb, prostituată a renunţat după 24 de ore, declarându-se extenuată.
Astfel, Messalina a primit titlul de femeia care poate să reziste cel mai mult într-o partidă de sex sau mai multe, având în vedere că o întrecere între bărbaţi nu a existat la vremea aceea, aşa că este greu de spus dacă un singur bărbat ar fi rezistat să facă sex cu Mesalina mai bine de o zi, în continuu.
Valeria Messalina a fost a treia nevasta a împăratului Claudiu. S-a căsătorit cu acesta în 38 i.Hr. şi i-a facut doi copii. “I-a facut” oficial, pentru că s-a zvonit că de fapt tatăl celor mici era Caligula, care lua parte frecvent la orgiile organizate la palat. După ce Caligula a fost omorât, Messalina nu a renunţat la petecerile deocheate. Era atat de obsedată de sex, încât se costuma în prostituată şi se vindea pe străzile Romei.
messalina1
In 48 i.Hr. a plănuit împreună cu iubitul ei Sillius moartea lui Claudiu şi chiar s-a căsătorit în secret cu acesta. Noroc cu Narcis, unul dintre sfătuitorii lui Claudiu, le-a dejucat planul. Împăratul a ordonat imediat executarea celor doi. Messalinei i s-a oferit opţiunea sinuciderii, însă nu a fost în stare să-şi ia viaţa.
Sursa: http://www.argumentpress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu