Cumpără Acum

luni, 9 noiembrie 2015

Cutremurul din 4 martie 1977: un dezastru natural sau efectul unui experiment atomic nebunesc de-al lui Ceauşescu? Foarte puţini ştiu adevărul…

harta Romania cutremur Mii de oameni au murit atunci, printre care şi celebrul actor Toma Caragiu (din păcate). Conform Wikipediei, cel mai puternic cutremur înregistrat vreodată din România a fost acela din 26 octombrie 1802, care ar fi avut intensitatea cuprinsă între 7,9 şi 8,2 grade pe scara Richter; deşi el a fost simţit în întreaga Europă, numărul de victime din ţările române a fost neaşteptat de mic: doar 4! În secolul al XX-lea, cel mai puternic cutremur a fost acela din 1940 (7,4 grade pe scara Richter), urmat de cel din 1977, cu 7,2 grade pe scara Richter.


La începutul anului, scriam un articol  în care de pe site-ul world-earthquake.com aflam, pe baza unor predicţii matematice, că în România, în anul 2015, s-ar putea produce un cutremur devastator. Atunci îmi exprimam îndoiala cu privire la posibilitatea predicţiei cutremurelor, întrucât acestea nu pot fi prezise din punct de vedere statistic. Părerea mea personală e aceea că cutremurele se datorează influenţelor planetelor din sistemul nostru solar şi al Lunii asupra Pământului (în funcţie de anumite poziţii), acestea acţionând asupra punctelor sensibile ale scoarţei terestre. De asemenea, aşa cum s-a demonstrat de mai multe ori, cutremurele pot fi produse şi de mâna omului, cu ajutorul tehnologiei HAARP. Sau ele pot apărea şi ca urmare a “zdruncinării” scoarţei terestre, ca urmare a unor explozii nucleare subterane. Iar acest lucru s-ar fi putut întâmpla pe 4 martie 1977, aşa cum spuneam într-un articol din mai 2014: Cunoştinţele incredibile ale “Profesorului Q”: Ceauşescu a produs bomba atomică în anii 70! Ea a fost testată subteran în Munţii Buzăului, dar, din păcate, a produs devastatorul cutremur din 4 martie 1977!Pentru cei care încă nu mi-au citit acest articol, iată un scurt rezumat al lui:
– România pe timpul lui Ceauşescu a avut un proiect ultrasecret de producere a bombei atomice. Chiar şi Wikipedia recunoaşte că România a avut a avut un program secret menit să dezvolte arme nucleare, deşi situează acest eveniment ceva mai târziu (în anii 80).
– Pe la mijlocul anilor 70 a fost deja realizată prima bombă atomică românească experimentală (în mare secret), iar pentru a fi testată, era nevoie de un poligon de testare.
– Întrucât Ceauşescu dorea ca sateliţii spion sovietici şi americani să nu poată detecta experimentul nuclear la suprafaţă, a dat dispoziţie ca testul bombei atomice să fie făcut într-un poligon subteran. Acesta ar fi fost construit undeva prin Munţii Buzăului (destul de aproape de Vrancea).
– Testul primei bombe atomice ar fi fost realizat în martie 1977, chiar înainte de marele cutremur din 4 martie 1977, care a produs mii de victime! Dacă informaţia este adevărată, atunci acest lucru înseamnă că marele cutremur din 1977, e posibil să nu fi fost unul natural, ci produs din cauza inconştienţei lui Ceauşescu!
– Se pare că Ceauşescu a fost avertizat de riscurile producerii unui cutremur puternic, ca urmare a testului nuclear… dar ştiţi încăpăţânarea fostului dictator! El a dorit cu orice preţ acest test, aşa că, pentru securitatea sa, şi-a programat la începutul lunii martie 1977 o serie de vizite de lucru în ţări din Africa. Credeţi că absolut întâmplător Ceauşescu s-a aflat în Africa în seara zilei de 4 martie 1977!?
– După ce a constatat dezastrul produs de explozia subterană, preşedintele comunist a ordonat încetarea definitivă a acestor teste.
A fost cutremurul din 1977 rezultatul unui experiment secret nebunesc de-al lui Ceauşescu sau un dezastru natural? Acest lucru nu-l vom afla niciodată…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu